Heidebloem

HEIDEBLOEM UW IDEALE BUSREISPARTNER 


Heidebloem nv werd in 1950 gesticht door Jules Gobyn en sinds 1952 gevestigd op het terrein van een voormalige legerkazerne te Lanaken. In 1995 werd het bedrijf verkocht aan het Zweedse Linjebuss en maakt momenteel deel uit van de Belgische vervoersbedrijvengroep Hansea nv. Hansea is de grootste privé vervoersmaatschappij in Vlaanderen met 25 vestigingen, 800 voertuigen en 1.200 werknemers  in België.
Sinds januari 2021 is Heidebloem na 70 jaar verhuist naar een volledig nieuwe vestiging op industriezone Europark te Lanaken. 
Het familiale karakter en de persoonlijke aanpak van Heidebloem, gecombineerd met de kracht van de groep Hansea garanderen een optimale aanpak voor een uitstekende klantenservice. Ons motto in ons bedrijfslogo is niet voor niets ‘Het moet en het zal’.

Jaarlijks zorgt ons team van een honderdtal werknemers dat onze voertuigenvloot van 80 autobussen en autocars meer dan 4 miljoen kilometers afleggen op Belgische en Europese wegen, oftewel honderd maal rondom de aardbol, en dit in de meest comfortabele en veiligste omstandigheden voor onze reizigers. Heidebloem is zowel actief in het leerlingen- en personeelsvervoer, als exploitant voor vervoersmaatschappij De Lijn, als autocarbedrijf en heeft eveneens een reisbureau.

Heidebloem investeert ook permanent in opleidingen personeel, milieuvoorzieningen, vernieuwing wagenpark, veiligheidsvoorzieningen en beschikt over de ISO9002 kwaliteitscertificatie om alzo aan de hoogste klanteneisen te kunnen blijven voldoen.

Kortom Heidebloem is uw ideale partner in groepsreizen met een autocar !