Veel gestelde vragen

Is steeds in de prijs inbegrepen:

De reis per luxe autocar vanaf de gekozen opstapplaats tot aan de afstapplaats. De vermelde plaatselijke uitstappen bij meerdaagse reizen, de overtochten per boot en per shuttle, de inkomgelden bij de vernoemde attractieparken. Btw en het verblijf op basis van half pension, steeds met uitgebreid ontbijtbuffet tenzij anders vermeld.

Is niet in de prijs inbegrepen:

Persoonlijke uitgaven tijdens deze reis. Tafeldranken tijdens de maaltijden tenzij anders vermeld zijn voor eigen rekening (lunches-diners). Een reisverzekering is uiteraard mogelijk, doch dient steeds bij reservatie te worden afgesloten. Boottochtjes, inkomgelden musea zijn ook voor eigen rekening tenzij ook weer anders vermeld en een vrijblijvende dienstvergoeding voor onze chauffeurs/gastheren hetgeen door hen nog altijd heel erg wordt gewaardeerd.

Speciale voorwaarden dagreizen vanaf 10 personen

Boekt u voor een bepaalde reis minimaal 10 personen, dan wordt diegene die iedereen heeft verzameld beloond met gratis deelname aan die reis. Bovendien kan de groep dan opstappen aan een extra door u gekozen opstapplaats, letwel, enkel op aanvraag.

Vertrek- en aankomsttijden:

De vertrek- en aankomsttijden zijn voor elke vertrekplaats en per bestemming verschillend en zullen u bij de boeking door één van onze medewerk(st)ers worden meegedeeld.

Onze voorwaarden:

Al onze reizen zijn steeds op voorhand te boeken en te betalen. Kinderkortingen voor meerdaagse reizen zijn enkel geldig voor zover de kamer wordt gedeeld met 2 volwassenen.
U reist steeds in rookvrije, comfortabele en zeer luxueuze Heidebloem touringcars. Voor langere afstandsreizen wordt met regelmaat een kleine rokerspauze voorzien.
Wij zijn verzekerd tegen financieel onvermogen bij het Garantiefonds reizen, en staan geregistreerd onder het polis nummer 97.02.017100/1079.

Heidebloem behoudt zich het recht een reis te annuleren wanneer blijkt dat er minder dan 25 reizigers hebben ingeschreven voor een bepaalde bestemming. De reizigers zullen hiervan schriftelijk in kennis worden gesteld en dit tenminste 15 kalenderdagen vóór de vertrekdatum van meerdaagse reizen en tenminste 7 kalenderdagen vóór de vertrekdatum van dagreizen. De door de reiziger reeds betaalde bedragen zullen integraal worden terugbetaald of indien gewenst overgeboekt naar een andere bestemming. Indien blijkt dat de alternatieve aangeboden reis duurder is hoeft de reiziger het verschil niet bij te betalen. Indien de aangeboden alternatieve reis volgens de brochure goedkoper is krijgt de reiziger het verschil terugbetaald.
1-persoonskamers en familiekamers steeds op aanvraag.

Hoe reserveren:

Het snelst kan u de trip telefonisch reserveren. Hoe sneller u de gewenste reis bestelt, hoe meer kans u heeft dat de gekozen datum en bestemming nog vrij zijn. Uiteraard zijn uw reservaties per e-mail meer dan welkom, doch vergeet dan wel uw telefoonnummer niet te vermelden zodat wij bij een vraag t.a.t. u snel kunnen contacteren. Na reservatie wordt u een reservatiebevestiging en/of de nodige reisformulieren toegestuurd. Met het bijgeleverde stortingsbewijs doet u dan de betaling. Reservaties van dagreizen nog vlak voor vertrek dient u bij het opstappen in contanten te betalen aan de chauffeur. Voor alle reservaties en betalingen ben je ook steeds welkom in onze kantoren.

Openingstijden kantoor:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.30u. Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten.

ZEER BELANGRIJK !

Elke reiziger dient steeds in het bezit te zijn van een geldig paspoort en/of identiteitskaart. Kinderen van 0-12 jaar dienen in het bezit te zijn van een kids-id. Voor niet Belgen is een paspoort vereist. Niet EEG-Burgers dienen steeds in het bezit te zijn van een visum.