Nieuws:Laatste nieuwtjes
display

DE VIKINGS ZIJN GELAND

Twee nieuwe zweedse paradepaardjes in onze vloot, het nieuwe model Volvo 9900. Het is een echte primeur want het zijn de eerste van dit type in Benelux. 

HEIDEBLOEM VERHUIST EIND 2020


We zijn drukdoende om onze nieuwe uitvalsbasis te bouwen. Einde van het jaar moet onze volledig nieuwe site operationeel zijn. Van daar uit zullen alle bussen naar bestemmingen binnen en buiten België vertrekken. Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen ? Kom maar al eens kijken naar de werkzaamheden op ons nieuw adres industrieweg 76 in Lanaken.
 

Grote jongen aangekomen in onze Heidebloem familie

Met veel trots melden we u dat onze autocarvloot uitgebreid is met een nieuwe dubbeldekker, een Belgische Vanhool Astromega, 80 zitplaatsen voorzien van de allerlaatste snufjes en veiligheidstechnologie, topklasse !

Nieuwe Heidebloem black Beauty's

Sinds dit voorjaar schitteren 5 gloednieuwe touringcars in onze vloot.
4 nieuwe MAN Lion's Coach met 54 zitplaatsen en een MAN Lion's Intercity. Deze wagens zijn allemaal voorzien van de allerlaatste snufjes en een ongeziene veiligheidstechnologie. Kortom topklasse !

Nieuwe veiligheidsfilm in onze autocars

We hebben een nieuw filmpje gemaakt met alle veiligheidsinstructies om een trip met onze autocars zo veilig, aangenaam en geslaagd mogelijk te laten verlopen. Te bekijken op deze link https://youtu.be/iu2s2oaqq3g

Extra ritten op lijn 45 en 20a vanaf 11 maart 2019.

Opgelet belangrijke info voor al onze openbaar vervoer reizigers, vanaf 11/03/2019 zijn er dienstwijzigngen gepland. Ook zal Heidebloem extra half uur frekwentie op lijn 20a en 45 uitvoeren.
display