Activiteiten

De hortensiakwekerij is gelegen in een mooie bosrijke in de omgeving van Breda.

Omstreeks 09.45 uur worden we verwacht te Alphen-Chaam waar we in de gezellige ontvangstruimte kunnen genieten van de gastvrijheid tijdens het nuttigen van koffie/thee met appelflap.

Aansluitend krijgen we een rondleiding in de snijhortensia kwekerij, waar meer dan 40.000 hortensia's in vele kleuren en soorten te bewonderen zijn. Vervolgens wordt er gedemonstreerd hoe een boeket of krans van hortensia's of een hortensiataart wordt gemaakt. De bloemstukken die gemaakt zijn, worden onder het gezelschap verloot.

Tegen het middaguur brengt de chauffeur-gastheer u naar het restaurant waar u een verzorgd en heerlijk driegangenmenu nuttigt.

In de namiddag stapt u weer in touringcar en zetten we koers naar "Het Land van Strijen."
U bezoekt het Smederijmuseum waar de smid een demonstratie geeft in de ouderwetse smidwoning die nog altijd authentiek is ingericht.
Ook bezoekt u de tegeover gelegen Grote of Sint-Lambertuskerk met zijn prachtig orgel. Hier zijn o.a. een opengewerkt torenuurwerk en zestien mooie gebrandschilderde ramen te zien.

Vervolgens rijden we met een plaatselijke gids door het prachtige "Land van Strijen" en volgen we gedeeltelijk de Watersnoodroute 1953. Een zeer boeiende excursie langs prachtige vergezichten, natuurgebieden, het traject van de hogesnelheidstrein, de tragische watersnoodrampplaatsen en het Hollands Diep.

Vooraleer aanvang retourreis geniet u nog van de aangeboden koffietafel.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe-touringcar en BTW
  • Ontvangst met koffie en appelflap
  • Alle inkomgelden
  • Middagmaal
  • Alle gidskosten
  • Broodmaaltijd
  • vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis

Offerteaanvraag groepsreis Nostalgie en plattelandse gastvrijheid in Nederlands Brabant

Vind u deze reis interessant en wenst u een prijsofferte? Vul onderstaand formulier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.