Activiteiten

Ergens in Midden-Limburg wordt u gastvrij ontvangen met een lekkere praline gevolgd door koffie en gebak. Een videofilmpje laat u kennismaken met de achtergrond en het werk van deze chocolatier.
Hierna maakt u persoonlijk kennis met de chocolatier zelf, die met de nodige humor zal demonstreren hoe men ruwe chocolade bewerkt tot lekkere pralines. Bovendien leert hij u enkele kneepjes om chocolade mooi te garneren.

Het middagmaal wordt geserveerd midden in de Antwerpse Kempen bestaande uit:​

  • Bloemkoolsoep
  • Bordon Bleu met bijbehorende saus, warme groenten en een aardappelgarnituur
  • Bordje met trio van dessert

Vertrek met touringcar en gids voor een leerrijk tochtje tot over de grens.
In de namiddag toont de bakker hoe hij van graan en bloem brood bakt in een houtoven.
Op een plezierige wijze komt u te weten welke granen men vroeger gebruikte voor het dagelijks brood.
Ieder kan een bolletje deeg naar eigen hand zetten en er iets creatiefs mee uitvoeren, het broodje laten bakken in de houtoven en nadien besmeerd met wat reuzel opsmullen. U kan er zelfs zaken "in de doofpot steken" ...
Onder begeleiding van de molenaar kunt u in de molen een kijkje nemen.

Vrije tijd ter besteding in hartje Eindhoven.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe-touringcar en BTW
  • Ontvangst met koffie/thee, praline en gebak
  • Alle inkomgelden
  • Alle gidskosten
  • Vernoemd middagmaal
  • vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis

Offerteaanvraag groepsreis Een pralientje, ieders vriendje. Een brood, ieders nood...

Vind u deze reis interessant en wenst u een prijsofferte? Vul onderstaand formulier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.