Activiteiten

Via de snelste weg tot Maarssen.
Inscheping aan boord in één van de mooie schepen van rederij De Vecht. Ontvangst met koffie/thee en appelgebak.

De Vecht is één van de mooiste rivieren in Nederland. U vaart langs schitterende natuurgebieden, eeuwenoude landhuizen en kastelen. De Utrechtse Vecht of kortweg Vecht is een Nederlandse rivier die door de provincies Utrecht en Noord-Holland loopt. De rivier begint bij de Weerdsluis in de stad Utrecht en mondt zo’n 40 kilometer verder bij Muiden uit in het IJmeer. Onderweg stroomt de Vecht onder andere langs de plaatsen Maarssen, Breukelen, Loenen en Weesp. Omstreeks het middaguur geniet u al varend van de voorziene broodlunch.

Na een indrukwekkende, gezellige en ontspannende vaartocht wordt in de vroege namiddag afscheid genomen van de bemanning en brengt de chauffeur/ gastheer u even verder voor een bezoek aan het indrukwekkend spoorwegmuseum in Utrecht. Niet zomaar een museum, beleving staat er centraal. U kunt niet alleen de mooie historische treinen bekijken, zoals de wagon van Koningin Juliana en Prins Bernhard, u kunt ook in het theater “Droomreizen” verre sprookjesachtige bestemmingen en luxe beleven met de Oriënt Express, uiteraard ontbreekt er ook de simulator niet. Kortom er is van alles te doen en te beleven. De verschillende ‘werelden’ van het museum vertellen van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland.

Vrije tijd ter besteding in hartje Utrecht.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe-touringcar en BTW
  • Ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • Alle inkomgelden
  • Boottocht rivier De Vecht
  • Broodmaaltijd als lunch
  • vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis

Offerteaanvraag groepsreis Water- & spoorwegarrangement in en rond de Vechtstreek

Vind u deze reis interessant en wenst u een prijsofferte? Vul onderstaand formulier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.