Activiteiten

Via de snelste weg tot Weeze.
Ontvangst met een kopje koffie/thee met gebak en uitzicht op platform, start- en landingsbaan.

Beleef de luchthaven ‘live’. In een 3 uur durend programma begint u een ontdekkingstocht op het grote terrein van de voormalige Britse basis Laarbruch. U krijgt er een boeiend historisch overzicht (powerpoint) over de voormalige Britse basis in één van de luchthavengebouwen. Vervolgens per touringcar langs hangaars, munitieopslagplaatsen, atoomschuilbunker, ... kortom alles wat voor 1999 op een soms angstaanjagende barrière leek met hekken en wachtposten, is tijdens de rondleiding toegankelijk. U zal tevens een vliegtuighangaar van binnen kunnen zien. U krijgt een uitgebreide indruk van het verleden, heden en de toekomst van Airport Weeze.

Tijdens de middag voorzien wij een goed verzorgde koffietafel met huisgemaakte soep en belegde broodjes.


Na de lunch brengt de touringcar u naar het Nederlands Overloon. Onder het motto ‘Oorlog hoort thuis in een museum’ beleeft u de bezetting en de vervolging maar ook het verzet, D-day en natuurlijk ook de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid-Nederland. U wordt ontvangen in de filmzaal waar men koffie en gebak serveert. Nadien geleid bezoek aan het museum. Dit museum is geweldig! Met 200 militaire voertuigen, oorlogsvliegtuigen en vaartuigen onder één dak... Ook is de gepantserde auto te bewonderen die de Koninklijke familie in de oorlog naar Engeland hielp uitwijken... De hal is ruim vier voetbalvelden groot, je kijkt je ogen uit!

Vrije tijd te Maaseik.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe-touringcar en BTW
  • Ontvangst met koffie/thee en gebak 2x
  • Alle inkomgelden
  • Alle gidskosten
  • Broodmaaltijd
  • vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis

Offerteaanvraag groepsreis Van het verleden naar de toekomst & vice versa

Vind u deze reis interessant en wenst u een prijsofferte? Vul onderstaand formulier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.